Грамофоните и Thorens ® во Македонија

Еден од најпознатите пронајдоци создадени од човекот којшто се користи за генерирање на звук е грамофонот. Кај овој изум луѓето

Прочитај повеќе

WCOStream dubbed anime: Banana Fish Episode 24

AnimeFreak anime freaks: Attack on Titan Final Season (Dub) Episode 13