Одбрана и Заштита или Веронаука?

После све овја слике што ги изнагледавте, се поставуе прашањето: кој предмет е поважен у школо”Одбрана и Заштита” или “Веронаука”?

Прочитај повеќе

KissAnime free anime: Wonder Egg Priority (https://kissanimeonline.com/m/692J) Episode 12

AnimeDao animedao boku no hero academia: Dr. Stone (Dub) Episode 24