Не е проблемот во политиката – треба и такви постови. Но труење без аргументи и 100% секој ден, НЕ, благодарам.

Ми бара(ат) пријателство на ФБ – значи пријателство. Не го знам но еве да проширам Пријателство – го/ја прифаќам. И

Прочитај повеќе

WCOStream watch cartoons online wcostream: Watch Dr. Stone Episode 8 (https://wcostream.cc/m/JbWM/ep-8)

AnimeHeaven animeheaven one piece: Watch Jujutsu Kaisen (TV) Episode 23 (https://animeheaven.pro/m/vDVL/ep-23)