Мурал од Банкси се појави во Бристол

Нов мурал на најпознатиот уличен уметник Банкси се појави во Бристол Насликаниот ѕид на основното училиште Bridge Farm во Бристол Банкси

Прочитај повеќе

4Anime anime stream: Watch Re:ZERO -Starting Life in Another World- Episode 22

AnimeHeaven black clover anime heaven: Watch The Misfit of Demon King Academy Episode 5