И викам на ќерка ми “те дуа” она ми одговара “и јас тебе тато”

И викам на ќерка ми ‘те дуа” она ми одговара “и јас тебе тато” Ова не е двојазичност туку љубов..зборам

Прочитај повеќе

Најчитаните Содржини На Курир!

[fblike] Најчитаните содржини на Курир! Прво се утврдува IQ па се продолжува со листање на други интелектуални четива се додека

Прочитај повеќе

БОРЈАН ЈОВАНОВСКИ

Будењето во понеделник сабајле ми доаѓа како пендрек по глава. Будење во реалноста во која покрај понеделикот ги имаш и

Прочитај повеќе