Еве некoј прикaз зa нoa “први нa Бaлкaнoт, први у светoт”.

Од циклусот статуси “никоаш ништо нема да се смене”. [fblike] Воа ми се деси пред две години на една автобуска

Прочитај повеќе

Епа од кај идат бе виа политичари? Сигурно не паѓат од небото

Пред некое време сум го преведил настапот на Џорџ Карлин. Мош читано ви е ама еве го уш еднаш: –

Прочитај повеќе

Боре пароди продукција вам претставља: Буџење са петловима (Видео)

Беше лани на виа ден…..че глеаме ли реприза? Речено. Сторено. Речиси и да е преведено ама знајш ноа на кав’даречки

Прочитај повеќе

Кој ти рече да делиш сендвичи? (Видео)

Знајш ноа ѓаволот ка немал работа па си и ебал децта. Ами и ја така ми стана интересно воа. Ви

Прочитај повеќе

AniWatch animes online: The Misfit of Demon King Academy (https://aniwatch.pro/m/4Wd0) Episode 13

GoGoAnime gogoanime 10: Watch SK8 the Infinity Episode 7 (https://gogoanime.be/m/GpRr/ep-7)