БОГДАН ИЛИЕВСКИ

Има едно посебно чувство кога преминуваш некој од мостовите на Вардар во 8 наутро под зимско сонце со супер музика

Прочитај повеќе

4Anime 4anime online: Watch Your Lie in April Episode 15 (https://4anime.biz/m/YZ0/ep-15)

AnimeDao animedao death note: Watch Your Lie in April Episode 15 (https://animedao.nl/m/BKP/ep-15)