Поздрав До Надуваниот Репортер на BBC со Песната

 МОРФИН, ХАШИШ и МАРИХУАНА [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=oKu8jBJB70c[/youtube] поздрав со истата нумера и до порталите што ексклузивно ја пренеле(превеле) оваа вест 

Прочитај повеќе

AnimeHeaven anime in heaven: Attack on Titan Final Season (Dub) Episode 13

GoGoAnime death note gogoanime: Watch Attack on Titan Episode 11 (https://gogoanime.be/m/LZ/ep-11)