Како лесно да се ослободите од „свадбарките“

Тој дел од телото кога рацете се кренати најчесто е виснат и во вид на желатин кој се тресе. Слично се случува и кога некој аплаудира, тие мускули се тресат, но и по престанувањето на аплаудирањето мускулите продолжуваат да се тресат.

Прочитај повеќе

Gleipnir (Dub) (https://animeheaven.pro/m/ADbY) Episode 8 at website https://animeheaven.pro. See more animeheaveneu

Watch In Another World With My Smartphone (Dub) Episode 8 (https://crunchyrollfree.com/m/B8og/ep-8) at Crunchyroll crunchyroll 1 month free trial