Band Aid 30 промоција на X Factor: Видео кое ќе ви го скрши срцето

По 30 години од првото објавување, Sir Bob Geldolf ги собра најдобрите светски музичари за снимањето на песната чиј приход

Прочитај повеќе

4Anime dubbed anime: The Rising of the Shield Hero Season 2 Episode 1-Preview

AnimeDao animedao one punch man: Watch High-Rise Invasion Episode 6