„БРАТ“

Не ми зборувај за љубов. Не ми зборувај за твојата бивша девојка. Не ми зборувај за сериозни муабети, како сакаш

Прочитај повеќе

Моето најдобро не беше доволно добро за тебе

Моето најдобро не беше доволно добро за тебе. А ти… Ти повторно тука. Зашто продолжи да ја читаш онаа девојка

Прочитај повеќе

Шепотење

. Од некои спомени тешко е и да се дише. Ти застануваат в грло како вметнати сеќавања, ниту да ги

Прочитај повеќе

Watch High School DxD Episode 10 (https://gogoanime.be/m/yez/ep-10) at website https://gogoanime.be boku no hero academia season 4 gogoanime

Watch Naruto Episode 149 (https://kissanimeonline.com/m/B6Jd/ep-149) at KissAnime tokyo ghoul kissanime