Драган Б. Костиќ: “KAVERVIL TRIBUTE TO BB KING”

[fblike] ‪Понеделник, 18 мај, специјално издание на “КАВЕРВИЛ” посветено на неодамна починатиот крал на блузот Б.Б. Кинг. #‎tribute‬ ‪#‎BBKing‬ ‪#‎KingOfBlues‬

Прочитај повеќе