Вчера стојам пред еден банкомат и си викам у себе

Вчера стојам пред еден банкомат и си викам у себе: “Глеј до дека стигна парната машина бе, мајку и јебем

Прочитај повеќе

Log Horizon: Destruction of the Round Table Episode 1 at website https://animeplanet.cc. See more given anime planet

Gintama Episode 201 at website https://gogoanime.be haikyuu gogoanime