Зошто водата има рок на траење?

Флашираната вода се продава со рок на траење на амбалажата, но тоа не значи дека таа не е добра за пиење по истекот на означениот датум на шишето

Прочитај повеќе

Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai Episode 13 at website https://animeplanet.cc. See more goblin slayer anime planet

Watch Ex-Arm Episode 2 (https://animeheaven.pro/m/xpr4/ep-2) at website https://animeheaven.pro animeheaveneu