Иницијатива наречена „вежбањето е лек“

Создадена нова иницијатива помеѓу медицинските и фитнес професионалците со цел да се зголемат можностите на пациентите да вежбаат под искусен надзор надополнет со извештаи што ќе бидат праќани на увид на лекар

Прочитај повеќе

WCOStream wcostream dragon ball z: The Rising of the Shield Hero Season 2 Episode 1-Preview

AnimeFreak anime websites: That Time I Got Reincarnated as a Slime (https://animefreak.ws/m/MRpj) Episode 24