“Анонимуси” Исклучија 5.500 Акаунти – 24 часа Откако “ISIS” На Твитер Ги Нарече “Идиоти”

[fblike] ПАРИЗ, Франција – Хакерите од “Анонимнус” отстраниле над 5.500 Твитер акаунти кои наводно им припаѓале на членовите на  “ISIS”

Прочитај повеќе