Наше Дете(што не е веќе дете) – Александар Митевски

[fblike] Ова дете не е веќе дете…но некогаш навистина беше НАШЕ ДЕТЕ Повод за објавата на Фејсбук профилот на Алесандар

Прочитај повеќе

АЛЕКСАНДАР МИТЕВСКИ

Добро утро, драги мои.. Обично сум ранобудец иако музиката редовно знае да ме “заглави” до рано сабајле во моето студио.

Прочитај повеќе

Брејк – Јас сум таков и таков сум бил

Брејк – Јас сум таков и таков сум бил  [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=0YlTecqJUWE&feature=youtu.be[/youtube]

Прочитај повеќе