Зошто водата има рок на траење?

Флашираната вода се продава со рок на траење на амбалажата, но тоа не значи дека таа не е добра за пиење по истекот на означениот датум на шишето

Прочитај повеќе

AnimeTV wco anime tv: One Piece (Dub) Episode 693

AniWatch watch anime online: The Quintessential Quintuplets 2 (https://aniwatch.pro/m/QWme) Episode 12