Глумците пеат: МНТ прoслава (Видео)

МНТ прослава… #mnt #igordzambazov #vesnapetrusevska #livemusic #live #music #skopje #macedonia A video posted by Мајка Ти и Татко Ти (@majkatiitatkoti)

Прочитај повеќе

Почина Бата Живоиновиќ – Почивај во мир Валтер

Бата, почивај во мир #batazivojinovic #valterbranisarajevo #rip #legend #yugoslavia A video posted by Мајка Ти и Татко Ти (@majkatiitatkoti) on

Прочитај повеќе

Почина Драган Николиќ

Легендарниот актер Драган Николиќ почина во 72-та година од животот.  дел од неговата богата биографија е прикажан во  видеото: [youtube

Прочитај повеќе

20 години без Дедо 5-РЕ…

[fblike] Петре Прличко…1907-1995-2015… 20 години од заминувањето на вечниот Прличко… На денешен ден пред 20 години Македонија се збогува од

Прочитај повеќе

ЕЛИЗАБЕТА КЛИНЧАРЕВСКА МЛАДЕНОВСКА

Јас сум голем обожавател на кафе. Денот ми е динмичен и долг, исполнет со многу професионални и приватни обврски и

Прочитај повеќе

Филип Сејмур Хофман, ако веќе не сте ги гледале неговите филмчиња

Од ‘Boogie Nights’ до ‘The Master,’ брилијантните улоги на Филип Сејмур Хофман ‘Boogie Nights’ (1997) As closeted Scotty, a lighting tekkie

Прочитај повеќе

Досега Невидени Портрети На Глумци

“Behind the Mask“ Keira Knightley Во лондонската галерија Somerset House се отвори изложбата “Behind the Mask“, резултат на соработката помеѓу  BAFTA

Прочитај повеќе