Тајна аикидо техника за одбрана од нож

[fblike] Малку познат факт е дека истава техника всушност одамна се користи во Чаир по слушање на фразата „што си

Прочитај повеќе

Watch The Daily Life of the Immortal King Episode 12 (https://animeplanet.cc/m/l2PB/ep-12) at AnimePlanet given anime planet

Watch World Trigger Episode 73 (https://funimationfree.com/m/qZX/ep-73) at website https://funimationfree.com funimation reddit