Ивана и Ману се вратија дома!

По четиригодишно патување околу светот со мотор, Ивана Чолаковска Торес и нејзиниот сопруг Ману Торес денеска пристигнаа во Скопје околу

Прочитај повеќе

Таа плови низ цел свет и бара партнер за патување

Лиз Кларк, пред десет години дала отказ од шанкерската работа и заминала да плови низ светот. Нејзиниот пензиониран професор и

Прочитај повеќе