Уткриле нува планита ву Сунчевуот Систм

brankastankoska-pocetna_majkatiitatkoti

Слушам во кола:

Радиоводителка 1: “Уткриле нува планита ву Сунчевуот Систм’
Радиоводителка 2: ’Ти да ни мислиеш ди литаш натуму’

Ако ве грабне Бранка Станковска преку колено, па удри, удри, се’ додека не го совладате изговорот на самогласките или што би рекла Есма Реџепова во една прилика ’орнаментите’ 🙂

 

Посетено 6.377 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!