Шо лапаа функционерите од претходната влада?

Додека не видам у сметката:

-Подколеница од еднорог
-Образи од минутаур
-Ахилова пета у сос од октоподови трицепси
-Ајахуаска одлежана сто години у Тибетански подрум
-Похована амброзија
-Крилца од змеј
-Тирекс на ражен
-Омлет од јајца на птеродактил
-Око од киклоп

за мене свињата е цар на животните. И на политичарите.

Посетено 270 пати