Зашто сакаат да имат машки деца?

Зашо сакаш да имаш машко дете:

Другите: Пошто мислам дека тоа е најубавата работа шо може на некој да му се десе, преку љубов да створеш потомство, да се грижеш за него, да ти го смене живото од корен и да ти го заврте свето за 360 и он исто да ја следе традицијата и се така до бескрај.

Ја: За да застанам на ивицата на некоја карпа на Браната, да го дигнам у раци како шо Рафики го дига Симба у почетоко на Lion King, да не сликат така, да ја објавам сликата и да напишам: Кралот Влав.

Посетено 239 пати