Зошто ги исмевате луѓето што бараат да си ги прошетаат домашните миленици… Зошто?

Јас не знам што ви е со ова исмевање на луѓето што бараат да си ги прошетаат домашните миленици во периодот од 16 часот до 5 часот, како што впрочем е и во Србија и во Грција. Тој што немал миленик можеби не може да сфати, но милениците се дел од многу семејства и нехумано е да се остават да патат по 13 саати, поради извршување основни потреби.

„Давајте им помалку вода“ не е никакво решение. Решение е да се сфати дека на планетава не живеат само луѓе со потреби.

Патем, природата упорно не потсетува дека треба да го разбиеме тоа себично и надмоќно чувство дека само ние владееме со планетава, ама гледам до многу од вас не е стигнат апелот.

Очигледно пораката од „Медена земја“ малку од вас ја разбрале, за функцијата на целокупниот биолошки еко систем.

Фејсбук статус на Мери Јордановска

Посетено 1.294 пати

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

AnimeDao Komi Can’t Communicate Episode 4

watch subbed anime AnimeDao To Your Eternity

AnimeDao Black Clover Episode 165

AnimeDao One Piece Episode 993

AnimeDao My Hero Academia Season 3 (Dub)