Сега на небото играат Среќни луѓе! 19 актери од култната серија не се повеќе меѓу нас!

Серијата „Среќни луѓе“ собра огромен број на српски глумци. Овие 19 легенди играа во неа, но за жал нè напуштија. Некои и прерано, а еве и кога.

Особено ќе се изненадите кога ќе видите кој прв си замина пред повеќе од две децении.

Предраг Миленковиќ, 1998

Никола Милиќ, 2000

Радмила Савичевиќ, 2001

Михајло Бата Паскаљевиќ, 2004

Данило Лазовиќ, 2006

Живојин Жика Миленковиќ, 2008

Миленко Заблачански, 2008

Петар Краљ, 2011

Оливера Марковиќ, 2011

Ружица Сокиќ, 2013

Душан Почек, 2014

Никола Симиќ, 2014

Властимир Ѓуза Стоиљковиќ, 2015

Душан Голумбовски, 2016

Велимир Бата Живојиновиќ, 2016

Михајло Миша Јанкетиќ, 2019

Марко Николиќ, 2019

Зоран Ранкиќ, 2019

Десимир Станојевиќ, 2020

Посетено 8.277 пати