Типови дисфункционални семејства, по нашки

Дисфункционалните семејства ги користат дисфункционалните обрасци. Тие најповеќе се изразуваат низ: 1. Феномен жртвено јагне или црна овца. 2. Триангулација

Прочитај повеќе

Здраво, колку ви се овие блуските за цензура?

Горен дел тренерка, или обичен блејзер, или кошула, или џемперче, сеедно. Кога овие парчиња облека се врзат околу струкот се

Прочитај повеќе