Кое е моето оружје?

Моето оружје пријателе, е меморијата. Сè уште. Сè уште ми работи бојлерчето…memorijata i prijatelite_majkatiitatkoti

(Посетено 1.261 пати, 1 денес)

Поврзани Статии

Оставете одговор

*