Corner Bar & Kitchen: “Септемберфест во Порта Влае”

Сабота…23 Септември од 11:00  до 24:00ч.

corner pocetna

Саботна пладневна дешаФка на која Corner Bar & Kitchen ќе се погрижи да си поминете фино, а и да бидете нахранети со КОЛБАС на СКАРА и напоени со ТОЧЕНО ПИВО за само 130 ден

Corner Bar & Kitchen ќе се потруди да имате и адекватно музиче кое ќе одговара за оваа прилика
Ако сакате да си седите на масичка или да се коњопоишете, резервирајте ТУКА

DJeDarko ќе ви пушта музиче слично на
миксов што може да го чуете подолу


595х90 px-01

(Посетено 269 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*