Таткото Ја Допратил Својата Ќерка На Концерт, И Станал Популарен

Можеби игра малку старомодно, но со фантастична енергија… Непознатиот човек, наводно татко на една тинејџерка која ја допратил на концерт на бендот ”The Vamps” во Thorpe Park, со своето играње ја фрлил во сенка многу помладата публика од него. Со својата неверојатна страс...

Повелете пијачка од господинот (Видео)

Момчето со манири… يا هيك الغــــزل… يا بـــــــــــــلاش Posted by ‎Radio Bethlehem 2000 راديو بيت لحم‎ on Sunday, February 9, 2014

Сите ние имаме таленти (Видео)

За ова дело, навистина треба да имаш талент…

Летни Лудории На Базен! (видео)

Еве како можете да си го поминете летото болно забавно на базен оваа година!