Што сме ние? – Македонци!!!

-Што сме ние?!?! -Македонци!!! -На што сме осудени?!?!! -Да лупиме пиперки секоја есен!! — Марија Дел Реј (@marijamkd123) October 12, 2015

Победете Ја Ќељавоста

Победете ја кељавоста. Купете BMW! — Каљо (@Masniot) February 13, 2014

Опиши го твојот љубовен живот во три збора

Опиши го твојот љубовен живот во три збора. – Шо да опишам? — Сара Гитара (@SaraGitara1) May 19, 2013

Извини, Не Ти Е Ладно Така

Извини, не ти е ладно така без душа? — Ф или П? (@FStojanovski1) September 24, 2014

Чај За Простата

Еден чај за простата и мене едно макијато — Др Арсланагић (@ArslaJeMeniBog) February 11, 2014

Ја Користам Оваа Прилика…

Ја користам оваа прилика за да ја упропастам. — Кики (@Japonche) September 14, 2013

Tри пати го губам новчаникот и ми го враќаат, не се нормални значи!

Човек три пати го губам новчаникот и ми го враќаат, не се нормални значи Ај изгуби го со пари да видам — ДрЛудиoт (@drludiot) August 26, 2015

Сонуваш Дека Еден Ден Ќе Истражуваш И Ќе Го Дрмаш Опшеството

Учиш новинарство, сонуваш дека еден ден ќе истражуваш и ќе го дрмаш опшеството и на крај ти даваат да спушташ слики од Мелита и Карлеуша. — Мр Моџо Килингтон (@mojokilington) July 30,...

Тренерки што не успеале во животот

пижами се тренерки што не успеале во животот :(( — Констан Teen (@KokiCvetanoski) October 28, 2013