Објавен е новиот видеоспот на Дејвид Боуви

За песната “No Plan” Станува збор за песната “No Plan” која ќе се најде на истоимениот нов ЕП албум кој излегува денеска No Plan, Killing A Little Time и When I Met You се последните три песни кои ги сними англискиот музички великан Дејвид Боуви, кои сег...