Jägermeister Party at Public Room

Saturday…Feb 11 at 10 PM to Feb 12 at 1 AM Саботна журка на која дечките од Jägermeister ќе се погрижат да си поминете фино, а и да бидете наградени Public Room ќе ви овозможи да имате доволно голем dance floor. Ако сакате конопои, резервирајте ТУКА 02 6092650 или...

Зоки Бејбе & Гитарплеjрс – Jamming Session – Rent a Boy A-cappela (Видео)

Jamming session – Rent-a-boy A-cappela Jamming session – My life is porno (A cappella)

НОВО: Leonard Cohen – Almost Like the Blues

Нова песна на Леонард Коен, од албумот што излегува на 23. септември 2014. “Роденденски албум” на Коен. На 21. септември ќе полни 80 години.

Видео премиера на новиот спот на Раде Шербеџија – Мени се душо од тебе не растаје(HD)

Раде Шербеџија – Мени се душо од тебе не растаје Едно големо фала на Croatia Records & Baba Production

The Style Council – You’re The Best Thing

Artist: The Style Council Album: My Ever Changing Moods Released: 1984