Kога ќе отидеш во WC без телефон…

Kога ќе отидеш во WC без телефон… Posted by Dragan Spasov Dac on Monday, July 10, 2017

А извини да те прашам, колку си по Рихтер?

Разговараат јак и слаб земјотрес; Јакиот: Јас кога ќе мавнам во некој град, го срамнувам со земја. А ти? Слабиот: Јас ќе… Posted by Dragan Spasov Dac on Monday, July 3, 2017

Гајле ми е кој ме мрази

Гајле ми е кој ме мрази, зашто знам кој ме сака! Posted by Dragan Spasov Dac on Tuesday, June 20, 2017

Подарувам роденден

Подарувам роденден прекрасно поминат, со љубов, среќа и радост со убаво друштво и муабет со песни и шеги до бескрај. Неговата бројка е 54-ри. Го препорачувам на сите помлади. А јас ќе го чекам следниот и повторно ќе го подарам на некои… кои знаат да го...

Кој ја сака Македонија?

Долго време слушаме дека некои се патриоти, некои предавници, некои терористи, некои бранители… Чудно е тоа што сите ја “сакаат” Македонија а ставовите им се дијаметрално спротиставени….За ќар, за зијан, за полигон на луди идеи, за живот,за дробење...