Јануарските попусти како идеални за обновување на спортската опрема

Никогаш не е лош момент за обновување на спортската гардероба, особено за време на новогодишните празници и во периодот по нив кога се актуелни бројните попусти и акции Спортскиот животен стил, како никогаш до сега, изминативе неколку години стана актуелен и модерен, нешто за што...

Водич при купување велосипед

Дали купивте велосипед? Планирате ли? Прочитајте неколку практични совети пред да се подновите.