Секс, секс, секс, ебеш живот без ебење

[fblike] Познато е и кои се најдобрите ебачи…Тоа се мажите стари помеѓу шеесет и деведесет и седум години кои имаат

Прочитај повеќе

Можеби прво би требале да забраниме носење костуми

„Ниедна жена на светов облечена во бурка (или хиџаб или буркини) нема направено никакво зло. Но јас бев отпуштен (без

Прочитај повеќе

Од Академикот…

[fblike]Кога во кафана ќе ги стаам нозете на маса, ми викаат: “симни ги, не си дома.“

Прочитај повеќе

Во фудбалот, кога ќе падне гол, топката тргнува од:

Во фудбалот, кога ќе падне гол, топката тргнува од: 1. Центар 2. Влае 3. Ѓорче “Џанадар збира” – 1995

Прочитај повеќе