Претседател (Видео)

 Наш избор од К-15  Тошо претседател на куќен совет

За Зајко сега немаТ зима… (Видео)

 Наш избор од К-15  За Зајко сега немаТ зима… @nikocomputers #k15 #скеч #реклама #retro #commercial #nikocomputers A post shared by Мајка Ти и Татко Ти (@majkatiitatkoti) on May 11, 2017 at 7:45am PDT

Пушиш?

- Пушиш? - Да. - Колку дневно? - Три кутии! - Колку пари е една? - 80 денари - И колку години пушиш? - 15 години. - Значи ако една кутија те чини 80 денари, а ти пушиш три дневно, што значи месечно на цигари трошиш околу 7.500 денари. За една година тоа би било околу ...

Тато, што има меѓу нозете на мама?

Синот го прашува татка си: - Тато, што има меѓу нозете на мама? - Рај, сине! - А што има помеѓу твоите нозе, тато? - Клучот за рајот, синко. На тоа синот одговара: - Тато, подобро смени ја бравата зашто и комшијата...

Што е подобро да бидете, идиот или ќелав?

- Што е подобро да бидете, идиот или ќелав? - Па, идиот. - Зошто мислите дека е подобро да бидете идиот? - Па помалку се приметува.

Сечено, лепено, монтирано видео од инаугурацијата на Доналд Трамп

Политичарите меѓусебно се “почастија” со нивните размислувања Станува збор за видео со намонтирани кадри од неодамнешното одржување на инаугурацијата во кое на главните политички актери гласовите им се позајмени  Ова видео е во траење од преку четири минути, што...