За Македонските Синдроми

   Фејсбук статус: Саша Павловиќ

Ако политичката криза продолжи, растот на македонската економија ќе се преполови

Фејсбук статус: Saša Pavlović Ако политичката криза продолжи, растот на македонската економија ќе се преполови, велат последните прогнози на НБРМ

Ретарди имало и пред Фејсбук

Ретарди имало и пред Фејсбук. Само што сега уредно прават профил па можете да ги читате.