Сообраќајните сигнали како главен мотив за уметничка фотографија

Во објективот на фотографот Lucas Zimmermann Карактеристичната боја на светлинатата од семафорите во комбинација со мрачна атмосфера резултираше со одлична серија на атрактивни фотографии Lucas Zimmermann повеќе од две години се посветил на фотографирање на сообраќајни зн...

По најавата за нови врнежи од снег, Македонија Пат распиша тендер

Дрим-тимот е спремен за расчистување на новиот снег… Чак Норис и Жан Клод Ван Дам победија на тендерот што го распиша Македонија Пат

“Selfie” од сега можете да снимате и во 3Д

Дали ова е кулминација на “Selfie” фотографија? Ако сте голем љубител на “Selfie”, тогаш ова вест ќе ви биде многу важна … Сеуште не ја совладавте техниката на Селфито? Не грижете се, овој вид на statement фотографии неодамна доби сосема ново значење...

Кога сакаш да си русин, а не си: Ни снегот ни студот “не им пречи”

 Да одмараш на -13 на езеро Младост, храброст или лудост за да те има на НЕТ?!

Оној што ужива во животот, не може да има рамен стомак

Оној што ужива во животот, не може да има рамен стомак. Драган Спасов Дац #musicians #gipsy #draganspasovdac #music #live A photo posted by Мајка Ти и Татко Ти (@majkatiitatkoti) on Oct 15, 2016 at 5:21am PDT