Сите големи работи доаѓаат од провинција

“Сите големи работи доаѓаат од провинција, баш како и Сена” рекол еднаш Превер. Дали е така и кај нас…којзнае.. Posted

Прочитај повеќе

Она кога плакатите се поставени пола метро подалеку од кај што им е место

она кога плакатите се поставени пола метро подалеку од кај што им е место Posted by Zoki Panker Todorovski on Friday,

Прочитај повеќе

Бате Путин, извини касно видов и одма ти пишам, сме избркале некое дете од твојве

Бате Путин, извини касно видов и одма ти пишам, сме избркале некое дете од твојве, а бе брат не лути

Прочитај повеќе

Ми ѕвони вчера Твенти Таратино, ми вика, кај си бе Саско!?

Ми ѕвони вчера Твенти Таратино, ми вика, кај си бе Саско!? Коцев му викам, т.е. го прашуем, Коцев Саско? Не

Прочитај повеќе