Тоше и Јас…година 2001

[fblike] Мелбурн, Австралија, 2001 година. Јас сум оној со косата. Тој до мене е Тошка наш. Штета што несакајќи со

Прочитај повеќе

Весна Бејби Петрушевска им порачува на своите пријатели и непријатели…

[fblike] Драги мои пријатели и непријатели ,душебрижници ,хејтери ,тролаџии ,твитерџии ,фб политиколози ,херои зад тастатура ,сла… Posted by Vesn Bejbimama

Прочитај повеќе

Игор Џамбазов: Тоше и Јас

Ин Мемориам [fblike] Што да се каже или напише за Тоше? Што не е кажано или напишано за Тоше? Или

Прочитај повеќе