Нешто што се нарекува ПРВИ НА МЕСТОТО НА НЕСРЕЌАТА

Сигурна сум дека многу богати и моќни земји ќе им помогнат на Србија, Босна и Хрватска да се справат со кризата и поплавите од библиски размери подоцна. Но има нешто што се нарекува ПРВИ НА МЕСТОТО НА НЕСРЕЌАТА Тоа беа македонците. Нема веќе политика, недоразб...

Што мислите, само у Скопје има маратон?!

Има и у Тетово, и тоа свакој д‘н. А има гага пијачка и лапачка, одма свите дотрчуаа ка маратонци.  

Специјалитет на денот:

(Не го пропуштајте и утрешниот специјалитет: Пица-бурек со спанаќ)

Ќерко, слушај ти мама што ти вика…

. Мајката ја советува својата ќерка: - Учи ќерко за да се дупиш кога сакаш, а не кога мораш!

Куде нас у изборну единицу снема маркери

па морасва да ни ги стиснев палци с’с врата.

Па што ви фали бе дечки???

Патник од киднапираниот Боинг испратил СМС: Дрогирани сме, авионот е на остров јужно од Малдивите