Ќерка Ќе Плаче, Мајка Ќе Краде

Ај ваљда нечија ќерка ќе плаче по спомениците на плоштад па мајка и ќе ги украде…се надевам нема да ја фатат. Posted by Кројачот од Панама on Tuesday, August 11, 2015

Таа Го Сака, Навистина Го Сака…

Таа го сака, навистина го сака…највише у свет. Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Monday, September 29, 2014

Ние Пишуваме Наслови Со Мали И Големи Букви

Ние Пишуваме Наслови Со Мали И Големи Букви, А Вие Продолжете Да Си Пишувате Со ЕДНА (е) Голема, А Другите малиии…букви де.

Од кај си?

-Од кај си? -Од Скопје. -Колку е макијатото? -Шаесе. — Д Зоро (@The__Zorro) September 28, 2013

Дали Ме Сакаш…

Кога пар се лигави на социјалните мрежи за тоа колку се сакаат, не знам на кого се обидуваат да го докажат тоа. На другите, или на нив. Posted by Филип Стојановски on Monday, April 20,...

Скроз Одлична

Иначе бев со сите петки …од прво до осмо!

Ако ме излажеш…

Ако ме излажеш еднаш, срам да ти е! Ако ме излажеш два пати, срам да ми е…

Не ширете омраза

 Ширете нозе, а не омраза.