Снегот во Русија се чисти слично како кај нас (Видео)

Вака се чисти снегот во Русија, возачите имаат дури и “сејфти кар” како на трките на Формула 1.

Во италијанско Село За 24 Часа Паднал Два Ипол Метри Снег!

Во италијанското селце Capracotta за 24 часа паднал два ипол метри снег