Брат, дали се пишува не знам или незнам?

- Брат, дали се пишува не знам или незнам? - Па ти напиши дека знаеш.

Пушиш?

- Пушиш? - Да. - Колку дневно? - Три кутии! - Колку пари е една? - 80 денари - И колку години пушиш? - 15 години. - Значи ако една кутија те чини 80 денари, а ти пушиш три дневно, што значи месечно на цигари трошиш околу 7.500 денари. За една година тоа би било околу ...

Што е подобро да бидете, идиот или ќелав?

- Што е подобро да бидете, идиот или ќелав? - Па, идиот. - Зошто мислите дека е подобро да бидете идиот? - Па помалку се приметува.

Дали ви сметаат доселениците од внатрешоста?

Анкетираат Скопјани на тема Анкетираат Скопјани на тема: „ Дали ви сметаат доселениците од внатрешоста? 4% рекле Не 6% рекле Да 90% рекле На кого сметаме бе?

Лек за хрчење (Видео)

Лек за ХрчењеЛек за Хрчење Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Sunday, February 7, 2016

Сечено, лепено, монтирано видео од инаугурацијата на Доналд Трамп

Политичарите меѓусебно се “почастија” со нивните размислувања Станува збор за видео со намонтирани кадри од неодамнешното одржување на инаугурацијата во кое на главните политички актери гласовите им се позајмени  Ова видео е во траење од преку четири минути, што...

Што се тресеш ТИ?

Што се тресеш ТИ??? Со тебе само ќе се изебат, а мене ќе ме изедат!

По најавата за нови врнежи од снег, Македонија Пат распиша тендер

Дрим-тимот е спремен за расчистување на новиот снег… Чак Норис и Жан Клод Ван Дам победија на тендерот што го распиша Македонија Пат