Денес треба да додадеме светлина, да направиме магија!

[fblike] Во зимските денови, кога светлината е најслаба, од нас се бара повеќе светлина. Денес треба да додадеме светлина, да

Прочитај повеќе

Љубовта на клавиристот

[fblike] После толку години возеше накај своето родно Крушево, сам. Покрај него одминуваа средените германски пејсажи, се белееја чистите села

Прочитај повеќе

Вљубен

[fblike] Марко ги сакаше зорите кога светот го обвиткува румен бакнеж. Ги сакаше и ноќите, за да ги чита густите букви

Прочитај повеќе