Мало потсетување за сите оние што мислат дека Охридското езеро е “бесмртно”

За сите што мислат дека Охридското езеро е “бесмртно”, мало потсетување како Русија го исуши и претвори во пустина најголемото езеро во светот.

Снегот во Русија се чисти слично како кај нас (Видео)

Вака се чисти снегот во Русија, возачите имаат дури и “сејфти кар” како на трките на Формула 1.

Пиво од чешма, разбираш

Во меѓувреме во Русија, на еден домаќин му текнало дека е многу подобро од чешмата да му тече пиво отколку вода.

10 топли поздрави од Русија

From Russia with Love Поздрав од земјата која што го прати првиот човек во вселената, во која што има најмногу смртни случаеви од водка, и во која можеш да им...

Внимавајте при СЕКС со балерини !

Секс со светски позната балерина може да биде сон на секој човек  - но тоа го удри еден руски милијардер право по  грбот. Бактијар Салимов заврши прикован за кревет по вечерта помната со поранешната Бољшој примабалерина Анастасиа Волчков. Двојката мораше да повика Брза помош дури...