Вера, Надеж и Љубов!

Надежта умира (секогаш) последна! Вера, Надеж и Љубов! Надежта умира (секогаш) последна! Posted by Robert Atanasovski on Wednesday, December 6, 2017

Прочитај повеќе

Животот оди понатаму

Изборите завршија, вчера чекав славје на улици.Еден саат седев пред Рекорд.Прослава немаше! Што и не е така лошо.Единствено што беше

Прочитај повеќе

Пречекот на Шампионите

ПРЕЧЕКОТ НА ШАМПИОНИТЕ Е сега, откако слегна еуфоријата за дочекот на ракометарите на Вардар можам да си го кажам моето…

Прочитај повеќе

Објективот на Роберт Атанасовски овековечи историски мигови (Видео)

Роберт Атанасовски е фоторепортер кој овековечил многу историски момени од македонската историја. Бил сведок на аферата „Тат“, на бегалската криза

Прочитај повеќе

Бои

Црверна како крв Зелена како младост Бела како невеста Жолта како знамето Црна како никогаш Сите како револуција

Прочитај повеќе

Дали луѓево во Македонија имаат душа, или некој им ја земал

Денес на Рузвелтова улица кај Концепт 37 сакав да преминам улица, пред мене беше едно девојче сакаше и она, пешачкиот

Прочитај повеќе