Зградоначалник

ПЕНЗИОНЕР, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КУЌЕН СОВЕТ ВО ЗГРАДАТА, КОЈ СИ ЈА ИМА СФАТЕНО ФУНКЦИЈАТА ПОСЕРИОЗНО ОД БИЛО КОЈ ГРАДОНАЧАЛНИК

Не Е Тоа Што Мислиш

А уствари е баш тоа што мислиш, дури и полошо…секогаш.  

Сите Тие Студентски Штрајкови Со Глад

СЕ ДОБАР ТРЕНИНГ ЗА ГЛАДУВАЊЕТО ВО ИДНИНА.

Кажи ПУШКА

АКО НЕКОЈ ТИ СМЕТА, НАПУНИ ЈА УСТАТА СО ЈАДЕЊЕ, ПОГЛЕДНИ ГО ВО ОЧИ И КАЖИ ПУШКА

Луѓето со харизма…

Луѓето со харизма се родени со  0,5 промили алкохол

Кладилницата е универзитет

Дали навистина постои господ… МНОГУ МОИ ДРУГАРИ ТАМУ НАУЧИЈА ГЕОГРАФИЈА, БРЗО СМЕТАЊЕ, ДОЗНАА ЗА РЕЛАТИВИТЕТОТ НА ВРЕМЕТОИ ПОЧНАА ДА СИ ПОСТАВУВААТ ПРАШАЊА ОКОЛУ ТОА ДАЛИ НАВИСТИНА ...

Фендер Стратокастерот Е Како Стокец

АКО ГО ПОГОДИШ ПРАВИОТ МОЖЕ ДА ТЕ СЛУЖИ СО ГОДИНИ.

Што Се Менува После Бракот

Ништо особено, освен што кога си гладен викаш: ‘ЖЕНО’ наместо ‘МАМО’

Животот Низ Гејмерска Призма

ШО ДА ВИ КАЖАМ ЗА ЖИВОТОТ, МНОГУ ГЛУПА ИГРА СО ОДЛИЧНА ГРАФИКА

ОНА БЕШЕ ВИСТИНСКА ОПТИЧКА ИЛУЗИЈА

НА ПРВ ПОГЛЕД МИ ДЕЛУВАШЕ ИНТЕЛЕГЕНТНО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАОЧАРИТЕ