Округлиот Мост На Олафур Елиасон Го Украси Копенхаген

[fblike] Cirkelbroen Студио на Олафур Елиасон на жителите на Копенхаген им подари идеална нова локација за средби – мостот Cirkelbroen

Прочитај повеќе